Seguidores

jueves, 14 de abril de 2011

Aprilie 10, 2011. Prin urmare, a fost necesar sa integram acesti noi contingenti in cadrul operatiunilor noastre tactice

Prin urmare, a fost necesar sa integram acesti noi contingenti in cadrul operatiunilor noastre tactice, ceea ce inseamna, desigur, o noua reajustare a tuturor termenelor limita pe care le-am avut pana acum. Aceasta inseamna ca va exista o anumita intarziere in manifestarea planurilor noastre, dar aceasta va fi pe deplin compensata, de un grad de eficienta mai inalt al actiunilor din partea armatei celeste de Lumina.


Salutari de pe Nava Alpha!

A trecut mult timp de la ultima mea Comunicare cu voi, prin canalul meu, iubitul nostru Kris-Won. Desfasurarea planului nostru strategic impotriva fortelor intunecate, cat si impotriva manifestarilor REALE ale acestora (nu imaginare dupa cum unii ar putea crede; eu nu sunt o creatie a imaginatiei lui Kris-Won si nici a unui alt canal) au cerut atentia si dedicatia speciala si continua din partea mea.

Dupa cum v-am informat deja in comunicatele precedente, contingentele noastre au fost marite prin sosirea de curand a si mai multor fiinte din spatiul cosmic, frati si surori asemenea noua, care vin spre a se darui plini de iubire, in a asista atat populatia umana cat si cea non-umana, de-a lungul acestor framantari prin care ea trece, in aceste vremuri critice, in care noi toti punem totul la bataie.

Prin urmare, a fost necesar sa integram acesti noi contingenti, in cadrul operatiunilor noastre tactice, ceea ce inseamna, desigur, o noua reajustare a tuturor termenelor limita pe care le-am avut pana acum. Aceasta inseamna ca va exista o anumita intarziere in manifestarea planurilor noastre, dar aceasta va fi pe deplin compensata, de un grad de eficienta mai inalt al actiunilor din partea armatei celeste a Luminii.

Fratii si surorile, care au venit sa ne asiste, au facut aceasta cu bucurie si voiosie, si ne informeaza ca superiorii lor ierarhici nu i-au fortat sa vina aici, dar ei sunt bucurosi sa participe alaturi de noi in aceasta misiune, de a inlocui guvernele intunecate si oculte ale planetei Pamant cu un nou grup de lideri a caror intentie si obiectiv este bunastarea populatiei si a tarilor respective, si nu sa beneficieze in mod egotic ei insisi, dupa cum din pacate s-a petrecut pana acum.

Ei ne vor ajuta sa instalam o noua ordine planetara, formata de legi corecte care va vor guverna, si de lideri politici, care sunt cu totii nascuti in umanitatea acestei planete, a Gaia-ei. Voi veti ghida natiunile Pamantului voi insiva, dar liderii vostri vor fi alesi prin nobilitatea lor spirituala intrinseca, cuplata cu talentele lor native de lideri si nici o actiune corupta a oricarui lider politic nu va fi permisa. 

Aceea, dragii mei prieteni, va urma sa faca parte doar din trecutul vostru istoric. Si noi stim ca aceasta va bucura inimile a atat de multora dintre voi, care au inceput sa-si piarda speranta de a mai fi martorii instalarii noii ordini pe Gaia, a manifestarii a ceea ce noi am ajuns sa numim “Noul Pamant”.

Si cu aceasta voi incheia astazi; nu mai este altceva mai mult de comunicat, cel putin nu in acest moment.
Va reamintim numai ca noi ramanem fideli angajamentului nostru de a va ajuta pe voi toti in a face acest pas inainte catre Ascensiune, ca regi ai Creatiei pe planeta voastra. Deci noi speram ca veti continua cu angajamentul vostru de a raspandi mesajele noastre in randul tuturor fiintelor si familiilor, care voi credeti ca pot primi cu seriozitate aceasta informatie, fara a se speria, a deveni instrainati ori a-si bate joc de ea.

Si va rog, jutati de asemenea la propriul voastru proces de Ascensiune prin a incepe sa vizualizati pe ecranul vostru mental, cum va doriti voi ca Noua Lume sa fie, cea care voi stiti ca va veni, cea atat de diferita de lumea pe care o lasati in urma, si care este atat de plina de oportunitati frumoase, pentru voi toti, de a deveni membri onorabili ai Federatiei Galactice.

Si asa sa fie, si asa va fi, cu aprobarea Supremului Creator, Care dirijeaza totul din tronul Sau celest, pana la cea mai mica si insignifianta rotita a complexului si sofisticatului Univers fizic… si dincolo de el.

Fie ca puternica si benefica Sa Mana sa ne protejeze si sa ne ghideze in acest important proces, si in cele care ii vor urma.

Fiti curajosi si lucrati cu sarguinta, pentru tot ceea ce ne dorim!

Pace si Iubire

Sursa: Comandantul Sohin

Canal : Kris-Won

Translator: Sorin
Translator English: Gloria and Steve



No hay comentarios:

Publicar un comentario