Seguidores

martes, 24 de mayo de 2011

Nava Spatiala. In concordanta cu intentiile interlocutorilor (prin channeling ai, n.t.)vostri, voi veti stii daca ei au venit cu adevarat sa va ajute sau daca ei au avut alte lucruri in minte.

In concordanta cu intentiile interlocutorilor (prin channeling ai, n.t.)vostri, voi veti stii daca ei au venit cu adevarat sa va ajute sau daca ei au avut alte lucruri in minte. Acest sfat poate fi aplicat in toate sferele, nu doar in sfera terestra. Pana doar cu cativa ani in urma, voi a trebuit sa fiti foarte alerti in legatura cu comunicatiile pe care le primeati (unii dintre cei care au fost contactati cunosc aceasta foarte bine, cum ar fi Sixto Paz si Eugenio Siracusa, printre altii),deoarece au existat pe suprafata planetei voastre unele civilizatii vizitatoare a caror interes a fost mai mult unul de o natura stiintifica (evident, a stiintei lor), decat una spirituala. Ele nu venisera spre a va ajuta sa evoluati spiritual, ci pentru a va studia comportamentul si de asemenea genetica voastra, si pentru a intelege cum functionau organele voastre interne.

Salutari de pe Nava Spatiala Alfa!

Voi i-ati denumit "the Greys" (Micii Cenusii) din cauza culorii pielii lor. Exista cazuri faimoase si triste de rapiri, in care membrii ai rasei umane au fost teleportate in interiorul micilor lor nave spatiale-laborator, unde ei au fost observati si studiati de catre acele mici fiinte.

Acestia ne-au dat noua tuturora aceeasi reputatie, aceea ca extraterestrii au venit sa va rapeasca si sa va terorizeze, si in aceasta privinta ei ne-au pus pe noi toti in acelasi "sac" - indiferent de cine eram, indiferent de ce intentii aveam.

De asemenea, dorinta unora dintre producatorii de filme de a produce filme senzationale si infricosatoare a contribuit la expansiunea acelei minciuni, cum ca noi toti venim cu acele identice intentii egotice si meschine.

Insa de cativa ani in urma, aproape de trecerea dintre milenii, Federatia Galactica a decis sa intervina pentru a proteja populatia Pamantului si de a dizolva intelegerea si complotul pe care Micii Cenusii l-au organizat impreuna cu unii membrii guvernului Statelor Unite.

· Desi au fost si alte tari, care au fost constiente de acest complot, a fost explicit guvernarea militara a Statelor Unite, cea care a facut acest legamant cu Micii Cenusii, in mod special comandamentul militar al tarii nord americane.

Federatia a intervenit pentru a proteja populatia inocenta, in cea mai mare parte cea din Statele Unite, deoarece multi dintre ei au fost folositi pe post de masa de testare, cu acordul armatei si a anumitor Agentii Secrete de Spionaj Americane.

Ea (Federatia Galactica) a intervenit cu un complex plan logistic, care a inceput cu demontarea tehnologiei acelor vizitatori si incheind cu captarea lor inauntrul propriilor lor nave, izgonindu-i pe ei de pe aceasta planeta si trimitandu-i inapoi in Sistemul lor Solar de origine, unul foarte apropiat de al vostru. Odata ce prima parte a planului, evacuarea Micilor Cenusii, a fost incheiata, o retea formata dintr-un fel de energie necunoscuta voua pe aceasta planeta a fost creata, una care are o inteligenta de sine statatoare - faca a avea o viata proprie, deoarece ea asa a fost creata cu ajutorul tehnologiei noastre - si capabila sa discearna tipul de vizitatori, care incearca sa castige accesul in atmosfera si pe solul vostru.

Ei bine, daca vizitatorul ori vizitatorii nu au o intentie pura si altruista de a ajuta populatia, acest ajutor putand sa aiba o intreaga gama de caractere, reteaua energetica le va bloca accesul la aceasta planeta.

Astfel Federatia Galactica se asigura ca nici o alta civilizatie exterioara, cu intentii similare celor ale Micilor Cenusii, nu va putea interfera cu procesul Ascensiunii la care voi aveti dreptul, prin exprimarea deciziei Celui Care Este Intreaga iubire si Intreaga Mila.

Nu vom nega faptul ca au existat ocazii, in care noi am trebuit sa adoptam masuri drastice cu unele civilizatii, care au venit cu scopuri ostile ori, cel putin, cu nici o intentie de a va ajuta; insa puteti numara aceste cazuri pe degetele de la o mana, deoarece vasta majoritate a vizitelor pe care le-ati avut de la inceputul noului mileniu o reprezinta vizitele fratilor (vostri) care au venit sa ajute, si nu pentru a experimenta ori pentru a extrage minerale din crusta pamantului planetei voastre.

V-am explicat toate acestea, pentru ca voi sa ramaneti calmi, stiind ca procesul inaltarii voastre, spre cea de-a cincea dimensiune este protejata de catre noi toti, alaturi de tehnologia precisa a retelei energetice care o infasoara pe Gaia de cativa ani ai timpului vostru Pamantean. Evenimentele interne, care au loc pe planeta si in care voi aveti un rol principal, pe care voi le cunoasteti, deoarece le vedeti in stirile voastre zilnice, reprezinta o alta fateta, pe care o vom aborda intr-o alta comunicare care va urma.

Fie ca Lumina Creatorului Infinit si Etern al tuturor lumilor sa va inconjoare cu Pace si Iubire.

Sursa: Comandantul Sohin

Canalul: Kris-Won

transmisor: Sorin

No hay comentarios:

Publicar un comentario